Diversiteit

 

Als Gemini hebben wij verschillende takken van sport met dezelfde visie. Zo schilderen wij uw huis zowel binnen als buiten. Knappen wij oude meubels op, zodat ze weer een nieuw leven worden ingeblazen. Verkopen wij oude goederen in onze kringloopwinkel in Rosmalen en ontruimen we woningen/panden. Dit alles wordt uiteraard milieuverantwoord afgevoerd.

Iedereen

 

Wij geloven in iedereen en gaan graag de uitdaging aan om iedereen een kans te geven om zijn of haar plek in de maatschappij terug te krijgen.

Maatschappelijk

 

Gemini is een bedrijf dat via een maatschappelijke weg zijn diversiteit naar buiten brengt. Maatschappelijk proberen wij van alle kanten bij alles betrokken te zijn. Zo faciliteren we bij evenementen in de buurt en roepen we onder andere oude meubels, kleding, boeken nieuw leven in en proberen we zo mensen weer tevreden, met een glimlach, achter te laten.

Jos & Esther

Wij zijn GEMINI

 

Een bedrijf met meerdere takken van sport. Wij verzorgen woningontruimingen, klussen in en om het huis en hebben een kringloopwinkel in Rosmalen aan de Graafsebaan 24. Geen opdracht is voor ons te gek!