Diversiteit

  Als Gemini hebben wij verschillende takken van sport met dezelfde visie. Zo schilderen wij uw huis zowel binnen als buiten. Knappen wij oude meubels op, zodat ze weer een nieuw leven worden ingeblazen. Verkopen wij oude goederen in onze kringloopwinkel in Boekel en ontruimen we woningen/panden. Dit alles wordt uiteraard milieuverantwoord afgevoerd.

Iedereen

  Wij geloven in iedereen en gaan graag de uitdaging aan om iedereen een kans te geven om zijn of haar plek in de maatschappij terug te krijgen.

Maatschappelijk

  Gemini is een bedrijf dat via een maatschappelijke weg zijn diversiteit naar buiten brengt. Maatschappelijk proberen wij van alle kanten bij alles betrokken te zijn. Zo faciliteren we bij evenementen in de buurt en roepen we onder andere oude meubels, kleding, boeken nieuw leven in en proberen we zo mensen weer tevreden, met een glimlach, achter te laten.

Jos & Esther

Wij zijn GEMINI

  Een bedrijf met meerdere takken van sport. Wij verzorgen woningontruimingen, klussen in en om het huis en hebben een kringloopwinkel in Boekel aan de Volkeleweg 38 te Boekel . Geen opdracht is voor ons te gek!

 

Het Ghana Project

“De Geminigroep is actief met het exporteren van zomerkleding naar GHANA. Een deel van de winst wordt door GEMINI geïnvesteerd in kleinschalige lokale projecten (startende ondernemers) en gezinnen die extra ondersteuning nodig hebben in GHANA.  Met medewerking van een lokale organisatie hebben zelf 100 % controle  over de verantwoordde besteding van onze giften. Giften die mede mogelijk gemaakt worden door de vele trouwe klanten die bij ons hun gebruikte ( graag schoon en onbeschadigd) kleding in leveren.

Ons project in GHANA kenmerkt zich door de navolgende punten:

  • Persoonlijk contact met de mensen die hulp nodig hebben
  • “Hands on” mentaliteit.  Niet teveel praten, maar DOEN.
  • Potentiele kandidaten in GHANA mogen geen actieve verslaving hebben of crimineel actief zijn op welk gebied dan ook
  • GEMINI verstrekt geen leningen maar helpt met materiele en immateriële giften om de situatie van individuele mensen te verbeteren met uitzicht op zelfstandigheid en onafhankelijkheid in de toekomst.
  • Geen zwaar opgetuigde hulpverleningsorganisatie die veel geld opslurpt maar gedreven mensen uit GHANA zelf die weten waar de nood het hoogst is  !  
  • Periodiek reizen mensen van GEMINI NL af naar Ghana om feeling te houden met de mensen en controle over de microprojecten en besteedde gelden ( en het resultaat daarvan).